Facebook

Balchik – Bucharest by Car te invită la locul de întâlnire dintre două culturi: română și bulgară!

Balchik - Bucharest by Car

Balchik a fost și rămâne unul dintre cele mai îndrăgite locuri de pe litoralul bulgăresc. Un oraș plin de istorie, cu o arhitectură deosebită și locuri vizitate anual de mii de turiști. Istoria Balchikului este una cu adevărat zbuciumată, fiind “pasat” continuu între România și Bulgaria, rămânând în cele din urmă inclus în teritoriul bulgăresc.

Castelul Reginei Maria - Balchik
Castelul Reginei Maria – Balchik

Aici se află Castelul din Balchik, reședința de vară preferată a Reginei Maria a României, înconjurat de o la fel de celebră grădină botanică unicat în Europa centrală și de est, în special datorită colecției de cactuși. Pentru că suntem în plin sezon estival, iar acest oraș este o atracție turistică din toate punctele de vedere, noi, cei de la Bucharest by Car, vă putem oferi transferul de la aeroport spre hotel și apoi spre litoralul bulgăresc, ori chiar transportul direct către Balchik.

Grădina Botanică - Balchik
Grădina Botanică – Balchik

Pentru mai multe detalii, ne puteți scrie un e-mail la adresa office@bucharestbycar.ro sau ne poate apela pe Whatsapp la numărul +40734 299 299. Dacă doriți să vizitați superbele locuri de pe malul Mării Negre alături de un grup de prieteni sau chiar alături de familie, vă stăm la dispoziție cu una dintre bijuteriile flotei noastre de mașini; Mercedes-Benz V Class. (Fotografii și detalii – AICI)

Emil Alexe

Leave Comment