Facebook

Cesar Millan – Once Upon a Dog Tour 2017 – o experienţă inedită!

cesar millan bucharest

Cesar Millan a ajuns la Bucureşti în data de 21 martie, incluzând astfel şi capitala noastră în turneul “Once Upon a Dog Tour 2017” iar Bucharest by Car i-a fost alături la sosirea pe aeroport, având apoi grijă ca acesta să se simtă confortabil şi în siguranţă pe toată durata călătoriei.  (Galerie Foto – AICI)

Cesar Millan este mai mult decât un dresor de câini, deşi a devenit celebru prin intermediul emisiunii “Cesar şi câinii” (“Dog Whisperer”). A lucrat cu sute de animăluţe, le-a studiat comportamentul, a ajutat enorm la cunoaşterea şi îngrijirea adecvată a celor mai buni prieteni ai oamenilor, aşa cum sunt numiţi. A militat ani de zile pentru adopţia câinilor abandonaţi, dar şi pentru includerea în mediul uman a câinilor care sunt excluşi adesea din familii din cauza rasei, fiind consideraţi drept un viitor pericol pentru cei din jur. Le-a demonstrat tuturor că fiecare câine merită să fie iubit şi le arată celor care achiziţionează bilete pentru evenimentele din turneul lui cum să le descifreze trăirile şi comportamentul, pentru a le oferi cele mai bune condiţii.

Cesar a fost, aşa cum şi-a obişnuit fanii, cu zâmbetul pe buze şi cu o energie extraordinară. Cu toate că nu este deloc uşor să susţină toate spectacolele incluse în turneu, alternându-le cu prezenţa în platourile televiziunilor sau la întâlnirile cu admiratorii dornici să primească un autograf, Cesar a fost foarte încântat să ajungă şi la Bucureşti. Iar noi ne-am bucurat încă o dată să avem parte de un invitat de o asemenea anvergură, fiind onoraţi de prezenţa acestuia, dar şi bucuroşi că am reuşit să îl cunoaştem în sfârşit pe omul-miracol, care pare să ştie fiecare truc al animăluţelor ce ne înfrumuseţează viaţa! “Le mulţumesc tuturor celor care au venit! A fost incredibil să văd ce energie şi forţă are <<haita>> mea din întreaga lume!”, a scris Cesar Millan pe contul lui de Facebook după evenimentul de la Bucureşti, iar noi nici că am putea fi mai de acord cu el.

Emil Alexe

Leave Comment