Facebook

De ce Mercedes-Benz?

Mercedes-Benz

“Doar ce e mai bun” este motto-ul nostru aici la Bucharest By Car! De aceea i-am ales pe cei mai buni dintre cei mai buni pentru vehiculele noastre, pentru o experiență agreabilă și sigură! Iată cele 7 motive pentru care folosim mașini Mercedes-Benz:

1. Service și asistență
Mercedes-Benz este o companie internațională care oferă sprijin aproape oriunde. Satisfacția ta este preocuparea noastră principală, așadar, dacă ceva este în neregulă, vrem ca problema să fie rezolvată cât mai repede și profesional posibil.

2. Inovare
Ceea ce începe ca prototip devine mai târziu standard pentru fiecare mașină de pe drum. Calitatea, siguranța și confortul sunt esențiale și a avea întotdeauna la dispoziție cele mai noi dotări și tehnologii este cu siguranță palpitant.

3. Mercedes-Benz face istorie
De la inventarea primei mașini, Mercedes-Benz a stabilit întotdeauna ritmul pentru viitorul vehiculelor motorizate. Cu un flux continuu de inovații în ceea ce privește siguranța, performanța și experiența de drum, nu există o alegere mai bună.

4. Autovehiculele Mercedes-Benz sunt mai mult decât mașini
Mercedes-Benz nu construiește mașini care sunt doar puternice sau rapide, ci mai degrabă construiesc automobile care combină mai multe aspecte ale performanței pentru o experiență de neuitat.

5. Grijă pentru mediu fără a compromite performanța
Motoarele moderne, mai avansate, cu injecție directă, oferă o performanță înaltă, datorită unui consum scăzut de combustibil, cu emisii reduse. Ce folos în a călători confortabil și rapid, dacă în schimb lași în urmă un nor de fum?

6. Viitorul este curat
Mercedes știe că va fi nevoie de mai mult decât hibride plug-in și vehicule cu baterii electrice. De aceea conduc cercetări în domeniul energiei regenerabile, cu combustibil pe bază de hidrogen cu emisii zero. Viitorul este aici – copiii noștri merită să crească într-o lume curată, fără poluare.

7. Siguranță la cele mai înalte standarde de lux și confort
De mai bine de o jumătate de secol, inginerii Mercedes-Benz s-au dedicat pregătirii pentru situații de urgență. Mercedes-Benz oferă noi metode pentru a reduce efectele unui accident și probabilitatea producerii acestuia. Într-o lume a traficului rapid și aglomerat, un accident nu mai este o probabilitate, ci o certitudine, o certitudine în care mașina și dotările sale de siguranță pot aduce o diferență majoră în situații critice.

Emil Alexe

Leave Comment