Facebook

SERIOZITATE, EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

Suntem cei ce facem diferența și este misiunea noastră de a creea o primă impresie care să acomodeze invitații, tratându-i cu maxim de respect și amabilitate:

Peste 10.000 de autoturisme parcate

Soluții pentru orice scenariu

10 ani de activitate și zero incidente

Valeți parcare pentru evenimente

Ne deplasăm oriunde și punem la dispoziție până la 20 de valeți parcare. Aceștia vor întâmpina invitații printr-o procedură standard, vor prelua și parca autoturismul pe spațiile amenajate, iar la sfârșit îl vor preda la cerere, identificarea autoturismelor facându-se în baza key token-ului atașat fiecărei chei.

IMG_0833

Externalizare servicii valeți parcare

În baza unui contract și a unei decontări lunare, putem pune la dispoziția companiilor, restaurantelor, clădirilor de birouri sau agențiilor de organizare de evenimente, personal calificat în vederea punerii în practică a serviciilor de valet parcare, valet comisionar, valet mecanic, valet car wash, șofer personal etc.

valet_parking_luxury_car

Direcționare și coordonare trafic intern

Există multe locații unde spațiul pentru parcare este limitat sau accesul este greu accesibil. Noi avem soluția pentru astfel de scenarii: punem la dispoziție valeți profesioniști în puncte cheie și venim cu soluții logistice, pentru a direcționa invitații către locul evenimentului.

IMG_0960

Valet.
Și ceva în plus

Valet parcare, valet car wash, valet mecanic, valet comisionar. Externalizate sau nu, aceste servicii pot fi puse la dispoziția atât a invitaților prezenți la eveniment, cât și pentru angajații companiilor.

Black-Valet